مواد لازم: کره 150 گرم، خامه 200 گرم، پنیر خامه ای 200 گرم، 30 عدد اسفنج طبیعی و کاکائویی، مربای آلبالو و خلال پسته و بادام برای تزیین، دو قاشق غذاخوری پودر قند، شش قاشق غذاخوری کره و یک عدد کره همزن، دویست گرم خامه سفت پاستوریزه (معادل 7 قاشق غذاخوری پر) دسر کره ای، کلوچه ساده: پانزده عدد کلوچه ساده و پانزده عدد کلوچه کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم کلوچه) دسر کره ای بادام، کلوچه پسته و مربای آلبالو : شش قاشق غذاخوری پودر قند (معادل 120 گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق مرباخوری آلبالو برای تزیین دسر کوکی کره ای دسر کوکی کره ای: دویست گرم پنیر خامه ای (معادل دویست گرم پنیر خامه ای). کره صد و پنجاه گرم طرز تهیه دسر کیک اسفنجی دو رنگ: دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه سفت پاستوریزه را به مدت دو ساعت در فریزر قرار داده و سپس از فریزر خارج کرده و با سه قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط می کنیم. با همزن برقی حدود 5 دقیقه با دور تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیره. دویست گرم پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت دو یا سه دقیقه مخلوط کنید. صد و پنجاه گرم کره را می گذاریم نرم شود سپس اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره دسر آماده شود. کیسه فریزر را باز می کنیم و ته قالب مستطیلی به طول 26 سانتی متر می گذاریم. کف قالب را کمی باترکریم بریزید و بیسکویت های طبیعی و کاکائویی را صاف کرده و داخل دسر کره فرو کنید و یکی را در وسط قالب قرار دهید و بقیه دسر کره را داخل قالب بریزید تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر قرار دهید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. دسر کوکی را از فریزر خارج کرده و آن را برگردانید و پلاستیک را بردارید. دو قاشق مرباخوری آلبالو بریزید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید. سپس با چاقوی بسیار تیز برش می دهیم تا آماده سرو شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیسک کوچک “دسر کیک اسفنجی دو رنگ” خواهیم داشت.