مربای قارچ یکی از بارزترین مرباهایی است که می توانید برای صبحانه از آن استفاده کنید.خواص مربای قارچ عبارتند از: – کاهش کلسترول و چربی خون – ایجاد تعادل بین کلسترول بد و کلسترول خون – جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، سکته و حمله قلبی – منبع غنی آهن مورد استفاده برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک – کونژوگه اسید لینولئیک قارچ به پیشگیری از سرطان سینه کمک می کند- بتا گلوکان موجود در قارچ از رشد سلول های سرطانی پروستات جلوگیری می کند. – انسولین و آنزیم های طبیعی موجود در قارچ به تجزیه نشاسته و نشاسته غذا کمک می کند و در پیشگیری از دیابت مفید است. آنتی بیوتیک های موجود در قارچ به کاهش التهاب و عفونت در بدن کمک می کند. – قارچ منبع غنی کلسیم، مفید برای سلامت دندان و پیشگیری از پوکی استخوان و درد مفاصل است. – قارچ از معدود گیاهانی است که سرشار از ویتامین D و فسفر است، این ویتامین به جذب بهتر کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند. .