سوالات رایج در تهیه مربا و شربت آلبالو: قالب گیری و اسیدی مربا و شربت. در صورتی که مربا یا شربت به اندازه کافی غلیظ نباشد این حالت در مربا و شربت ایجاد می شود و اگر در یکی دو روز اول متوجه شدید که شربت یا مربا رقیق شده است دوباره بجوشانید تا غلیظ شود.شکر زدن مربا و شربت این حالت زمانی رخ می دهد که شربت و مربا با حرارت زیاد بجوشد و آب آن به سرعت تبخیر شود.در این صورت کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید وگرنه ممکن است شربت یا مربا خیلی شیرین باشد پس بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده کنید. تخم مرغ. شفاف به طوری که وقتی شربت در حال جوش است، شفاف را اضافه کنید اما مخلوط نکنید. سفید توده شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت روشن می شود. سپس سفیده را از شربت جدا می کنیم. .