مواد لازم برای ترشی فلفل سوخاری همدان فلفل سبز کیلومک، یک قاشق غذاخوری سرکه، حدود یک و نیم لیوان آب جوشیده سرد (در صورت تمایل، یک لیوان سبزیجات معطر (ترخون، نعناع)، یا (ترخون، شوید) از هر کدام چند برگ، گاز میخک چند.برای فلفل های درشت بوداده، بهتر است آنها را با یک پارچه مرطوب بپوشانید تا خنک شوند و پوست آن ها راحت تر جدا شود. فلفل ها را در ظرف شیشه ای بریزید و سیر و سبزیجات معطر را در کنار آنها قرار دهید. در پایان مزه دار می کنیم و مخلوط سرکه و آب سرد را داخل شیشه می ریزیم تا مواد ببندند، درب آن را می بندیم و در یخچال می گذاریم، می توانیم بلافاصله از ترشی فلفل سوخاری استفاده کنیم، اما اگر بخواهیم بیشتر استراحت کند. می توانید آن را برای 10-14 روز بگذارید. صبر کنید. .