برای تهیه شکلات مارسیپانی، به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم
بعضی اوقات با 3 یا 4 چیز آسان و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این 2 را به 1 چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.
مواد مورد نیاز شکلات مارسیپانی :
شکلات سیاه یا شیری | به میزان لازم |
پودر بیسکویت کرمدار گرجی | به میزان لازم |
* چند رقم قالب طرحدار قلب یا گل که بهتر میباشد طلقی و با طرح های رنگی باشند
برای داخل کاسهها :
مارسیپان: به میزان لازم
تهیه شکلات مارسیپانی :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم میزنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط میکنیم و با 1 برس 1 جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
این کار را 2 بار دوبارهکاری میکنیم تا شکلات کلفت شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر میکنیم و در فریزر میگذاریم تا به آسودگی از قالب سوا شود.
وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم میچسبانیم.
منبع : خوی وب و برترینها