مواد لازم برای مربای گل محمدی خشک شده: خشک گل محمدی نصف پیمانه شکر ۱ لیوان آب لیمو ۱ پیمانه زعفران در صورت تمایل به مقدار لازم طرز تهیه مربای گل محمدی: برای تهیه مربای گل محمدی: گلاب از روش فوق استفاده کنید. برای به دست آوردن تلخی شربت گل محمدی، آب و شکر را در قابلمه بریزید و گل ها و زعفران را به آن اضافه کنید، وقتی جوش آمد و گل ها نرم شدند، در قابلمه را بگذارید و نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گلها عطر خود را آزاد می کنند اگر مقدار مربا زیاد بود کمی آبلیمو اضافه کنید تا شکرک نزند. بعد از سرد شدن مربا آن را در ظرفی بریزید. نکاتی برای تهیه مربای گل محمدی: • استفاده از بخار آب باعث تیره شدن رنگ صورتی گل ها می شود. • برای پخت مربای گل محمدی نباید آب آن مانند سایر مرباها غلیظ باشد. برای اینکه خیلی نازک باشد باید کمی شلتر از سایر مرباها باشد.اگر غلیظ باشد بعد از چند روز شکرک می زند و اگر نازک باشد مربا را کپک می زند. .